Partizan dočekuje Jagodinu, Zvezda gostuje u Čačku

Utakmicama desetog kola nastavlja se takmičenje u Jelen Super ligi Srbije, u kojem vodeći Partizan dočekuje Jagodinu, a Crvena zvezda gostuje Borcu iz Čačka.

Na programu su sledeći mečevi:

Zrenjanin, Banat - Hajduk
Kruševac, Napredak - Čukarički
Beograd, OFK Beograd - Javor
Čačak, Borac - Crvena zvezda
Beograd, Rad - Vojvodina
Beograd, Partizan - Jagodina

"Crno-beli" će protiv Jagodinaca pokušati da zabeleže pobedu, posle remija sa Javorom i iznenađujućeg poraza od Čukaričkog.  Jagodina je u prošlom kolu savladala Hajduk iz Kule i trenutno se nalazi u sredini tabele, na sedmom mestu. Utakmica na stadionu u Humskoj poneće i epitet "istorijski", pošto će to biti prvi zvanični meč Partizana i Jagodine u istoriji ovih klubova.

Fudbaleri Crvene zvezde će na gostovanju čačanskom Borcu tražiti treću uzastopnu pobedu u prvenstvu, čime bi dokazali da se nalaze na putu izlaska iz krize sa početka sezone. "Crveno-beli" su prošlog vikenda na svom terenu zabeležili ubedljivu pobedu protiv OFK Beograda (5:1), dok su Čačani izgubili u Novom Sadu od drugoplasirane Vojvodine (1:0).

Ekipa Vojvodine gostuje na Banjici fudbalerima Rada, koji ni posle devet kola nemaju pobednu u Jelen Super ligi. Rad je u prošlom kolu odigrao 1:1 sa zrenjaninskim Banatom. Nakon toga iz beogradskog kluba otišao je trener Aleksandar Janjić, a na njegovo mesto došao je Marko Nikolić.

Posle ubedljivog poraza od Crvene zvezde, fudbaleri OFK Beograda na Karaburmi igraju protiv Javora. Ivanjičani nisu poraženi u poslednja tri prvenstvena meča - zabeležili su dva remija i jednu pobedu.

U malom vojvođanskom derbiju fudbaleri Banata u Zrenjaninu će ugostiti Hajduk iz Kule, dok će pretposlednji Napredak u Kruševcu dočekati Čukarički.

Sve utakmice desetog kola igraju se u sredu od 14 sati, osim duela Partizana i Jagodine, koji se igra od 17.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи