Ronaldo: Doneo sam pravu odluku

Portugalac Ronaldo izjavio je da je odluka da ostane u Mančester junajtedu bila najbolja moguća i dodao da veruje da na Old Trafordu neće igrati još samo ovu sezonu, već mnogo duže.

"Sada shvatam da sam doneo najbolju odluku i na tome sam zahvalan Aleksu Fergusonu koji je imao strpljenja da sa mnom dugo razgovara o svemu. U Mančesteru sam i dušom i telom", rekao je Ronaldo za špansku "Marku".

Jedan od trenutno najboljih fudbalera sveta letos je više puta izjavio da bi voleo da zaiga za madridski Real, ali se predmislio posle razgovora sa Fergusonom, koji ga je posetio u Portugalu gde se oporavljao od operacije stopala.

"Igrač sam Mančestera i želim da ispoštujem svoj klub, saigrače i navijače. Zbog toga više neću govoriti ni o jednom drugom klubu. Samo bog zna šta će biti u budućnosti, a što se mene tiče, verujem da ću na Old Trafordu biti i posle ove sezone", rekao je Ronaldo.

Napadač Mančestera je najveći favorit za osvajanje Zlatne lopte, koja se dodeljuje najboljem igraču Evrope, kao i priznanja koje Međunarodna fudbalska federacija dodeljuje najboljem fudbaleru sveta.

broj komentara 0 pošalji komentar