Benzema: Pokazali smo snagu i karakter u Bukureštu

Napadač Olimpika iz Liona Karim Benzema rekao je da je njegova ekipa pokazala karakter na utakmici sa Steauom, u kojoj je pobedila sa 5:3, iako je na poluvremenu gubila 3:2 u Bukureštu.

"Loše smo počeli i veoma brzo primili dva gola. U nastavku smo pokazali snagu i karakter koji su potrebni za pobedu", izjavio je Benzema za sajt Evropske fudbalske unije (UEFA).

Fudbaler Liona naveo je da se njegov tim na početku utakmice bespotrebno povukao na svoju polovinu i opredelio za defanzivnu igru.

"Na početku utakmice uopšte nismo igrali. U jednom trenutku sam rekao saigračima da moramo da napadnemo i tada smo pronašli odgovor na igru protivnika", objasnio je Benzema.

Reprezentativac Francuske dodao je da nije zabrinut činjenicom da je odbrana Liona igrala loše i dozvolila Steaui da postigne tri gola.

"Dozvolili smo da nam daju tri gola. Nismo obraćali dovoljno pažnje na odbranu, ali je najvažnije da smo osvojili bodove", zaključio je Benzema.

U drugoj utakmici F grupe Bajern je na svom terenu savladao italijansku Fiorentinu sa 3:0.

Lionu je pobeda nad Steauom bila prva u Ligi šampiona ove sezone.

Francuski prvak zauzima drugo mesto u F grupi sa pet bodova, dva manje od vodećeg Bajerna iz Minhena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи