Brazilac na probi u Zvezdi

Fudbalski klub Crvena zvezda doveo je na pozajmicu veznog igrača iz Brazila, gde je sportski direktor Ilija Ivić proveo dve nedelje u potrazi za pojačanjima.

Rodžer Dos Santos igrao je u Interu iz Porto Alegrea, a trenutno nema angažman. U Zvezdi će provesti nekoliko nedelja i stručni štab će tada odlučiti da li će ga angažovati.
"Gledao sam mnogo utakmica, ali ne mogu da pričam o imenima. Mnogo zavisi od budžeta, koji će biti poznat za desetak dana, i tada ću znati više", rekao je Ivić novinarima u Beogradu.
Sportski direktor Zvezde kazao je da je "gledao mnogo igrača" da bi se smanjila mogućnost greške.

"Dobro je da znamo za mnogo igrača. Znamo na kojim mestima nam trebaju pojačanja i treba da se ima što više mogućnosti. Problem je što su fudbaleri u Brazilu dobro plaćeni, a najveći motiv za dolazak ovde im je igranje u Evropi", rekao je Ivić.

Crvena zvezda je trenutno peta na tabeli, sa 11 bodova manje od lidera Partizana. U subotu igra protiv OFK Beograda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи