Читај ми!

Uefa odložila odluku o uključivanju Kosova u kvalifikacije

Izvršni komitet Evropske fudbalske unije odlučio je da odloži odluku o učešću Kosova i Gibraltara u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji i formira posebnu komisiju koja će se baviti tim pitanjem, izjavio je potpredsednik Georgi Surkis.

"Odluka o mogućem učešću Kosova i Gibraltara u kvalifikacijama za SP danas nije doneta. Osnovali smo posebnu komisiju da se bavi tim pitanjem", rekao je Surkis za rusku agenciju Tas, posle sastanka u Bazelu.

Kosovo i Gibraltar su u petak primljeni u Fifu na Kongresu u Meksiko Sitiju, nakon što su ranije primljeni u Uefu.

Prema propisima, dva saveza su time ispunila uslov da naknadno dobiju mesta u kvalifikacijama za Svetski šampionat 2018. godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи