Marota: Protivnici su teški, ali Sampdorija ima jak motiv

Sportski direktor italijanske Sampdorije Đuzepe Marota rekao je posle žreba za Ligu Kupa UEFA da je njegov tim dobio teške protivnike, ali da ima veliki motiv da napravi dobar rezultat u Evropi.

"Grupa je veoma teška. Najbolji dokaz za to je da smo iz najslabijeg, petog 'šešira' izvukli Standard iz Liježa, koji je zamalo eliminisao Liverpul u kvalifikacijama za Ligu šampiona", rekao je Marota.

Prvi operativac Sampdorije dodao je da će za tu ekipu igranje u Evropi predstavljati dodatni stimulans za nastavak sezone.

"Imamo veliki motiv u Kupu UEFA i čast nam je što ćemo boje Sampdorije proneti širom Evrope. Ipak, pred trenerom Valterom Mazarijem je veliki posao, jer nas čeka i puno obaveza u nacionalnom prvenstvu", zaključio je Marota.

Sampdorije će igrati u C grupi Lige Kupa UEFA sa Partizanom, Seviljom, Štutgartom i Standardom. Tri prvoplasirane ekipe iz grupe igraće u šesnaestini finala Kupa UEFA.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи