Čitaj mi!

"Orlovi" veruju u pobedu u Kopenhagenu

Nakon pobede od 4:1 nad Azerbejdžanom, a pred duel sa Danskom, reprezentativci Srbije veruju da će osvojiti tri boda u Kopenhagenu. Lazar Marković veruje da će rezultati biti sve bolji. Znamo šta moramo da uradimo, rekao je Radosav Petrović.

Reprezentativac Srbije Lazar Marković očekuje bolju igru i pobedu protiv Danske u nastavku kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Srbija se nalazi na pretposlednjem mestu grupe I sa samo jednim osvojenim bodom, ali je pobeda u prijateljskoj utakmici protiv reprezentacije Azerbejdžana (4:1) popravila raspoloženje u taboru "orlova".

"Azerbejdžan nije tim koji je u rangu sa Danskom, ali nama je zaista svaka pobeda bitna, bez obzira na to da li je reč o prijateljskoj ili kvalifikacionoj utakmici. Očekujem pobedu i u Kopenhagenu. Verujem da ćemo biti sve bolji", rekao je Marković.

Fudbaler Liverpula je dodao da je veoma važno da tim odigra odbranu na najbolji mogući način.

"Moramo da sačuvamo naš gol, a siguran sam da ćemo uspeti da savladamo danskog golmana i dođemo do pobede", ocenio je Marković.

Utakmicu protiv Danske sa dosta optimizma dočekuje i Radosav Petrović.

"Nismo svih 90 minuta briljirali protiv Azerbejdžana kako rezultat pokazuje. Bilo je perioda sa padovima u igri i koncentraciji. To moramo da kanališemo do subote. Ne smeju da nam se ponavljaju nepotrebne greške, da dozvoljavamo sebi faze slabije igre, nego da delujemo kompaktno. Sami sebe smo doveli u ovu poziciju i nema nazad. Znamo šta moramo da uradimo u Kopenhagenu", rekao je Petrović.

Jedan od najiskusnijih reprezentativaca Zoran Tošić istakao je da Srbija ne sme da prima lako golove.

"Dance dobro znamo. I u meču protiv Crne Gore pokazali su ono što su radili i u Beogradu. Moramo da iznesemo pritisak, da ostanemo pozitivni jer nas to održava u igri. Nema više nazad. Mora da se napravi iskorak. Treba da ga napravimo u Kopenhagenu", rekao je Tošić.

Utakmica Danske i Srbije igra se u subotu od 20.45 u Kopenhagenu.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 09. jun 2015, 18:37) - anonymous [neregistrovani]

Kako Hrvati pisu,

na prvom okupljanju neki dan pred utakmicu potukla su se dva srpska reprezentativca.Ako je to istina,a Hrvatima nema milije vesti,onda je to beskrajna sramota.Igrajte bre, i volite se, za svoju zemlju ko braca,a ne da nam se dusmani slade i podsmevaju.

(utorak, 09. jun 2015, 17:45) - Goran [neregistrovani]

Kvalitet igre

Golovi su jako lepi, uzivanje je gledati ih. Ali oni nepokazuju da li je igra dobra. Protiv Danske se mora bolje, mnogo bolje.

(utorak, 09. jun 2015, 17:44) - ☺ [neregistrovani]

Nego vi i njih prijateljski razvalite!


Biće i već je hladno u Kopenhagenu tako da znate da se obučete toplije, srećno!

(utorak, 09. jun 2015, 17:28) - anonymous [neregistrovani]

Nije nego

Pazi samo da na bude kao i u BG.I koji bre crni orlovi?Ta to nisu ni vrapci!!!

(utorak, 09. jun 2015, 15:23) - Filmosof [neregistrovani]

Верица

И ја верујем у постојање живота на Марсу, али ми квантна физика не даје за право.