Mančester siti sprema 190 miliona evra za Ronalda

Novi vlasnik engleskog fudbalskog premijerligaša Mančester sitija Sulejman Al Fahim najavio je da će u januarskom prelaznom roku upravi gradskog rivala Mančester junajteda ponuditi 190 miliona evra za portugalskog internacionalca Kristijana Ronalda.

Al Fahim je naglasio da je njegova kompanija "Abu Dabi junajted grup" spremna da uloži taj novac u transfer najboljeg svetskog fudbalera u protekloj sezoni.

"Ronaldo je rekao da želi da igra u najboljem klubu na svetu. Uskoro ćemo videti koliko je bio ozbiljan kada je to rekao", kazao je vlasnik Mančester sitija novinaru Gardijana. On je kazao da je letos, kada je čuo da je španski Real Madrid procenio Ronaldovu vrednost na 160 miliona evra, odmah pomislio kako je to nedovoljno za transfer napadača Mančester junajteda.

"Mi želimo da napravimo tim koji će osvojiti Ligu šampiona. Zato ne nameravamo da trošimo novac na svakoga, već samo na najbolje igrače", rekao je Al Fahim.

Njegov prijatelj i poslovni partner Anil Bojrul naveo je da je imao priliku da vidi listu pojačanja koje namerava da angažuje Al Fahim. "Video sam listu njegovih želja. Rekao mi je da mu nije problem da ponudi toliko za Ronalda. Mislim da namerava da tim potezom poruči čelnicima Mančester junajteda i Čelsija da želi da im bude ravnopravan konkurent", kazao je Bojrul.

On je naglasio da Al Fahim pravi taktiku i za transfer Španaca Fernanda Toresa i Seska Fabregasa.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво