Potpredsednik Valensije potvrdio da Žigić uskoro odlazi

Fudbaler reprezentacije Srbije Nikola Žigić uskoro bi trebalo da napusti Valensiju, a njegov novi klub verovatno će biti iz Engleske, potvrdio je potpredsednik španskog tima Fernando Gomez.

"Mi smo spremni da ga pustimo i znamo da takav razvoj situacije odgovara i Žigiću i njegovom menadžeru", rekao je Gomez za britansku televiziju "Skaj".

Ta televizija navodi da bi Žigić večeras trebalo da se sastane sa čelnicima Valensije i da razgovara o mogućnostima za odlazak iz tog kluba. Trener Valensije Unai Emeri objasnio je Žigiću da na njega ne računa u sledećoj sezoni, a to je privuklo interesovanje engleskih timova Aston Vile, Evertona i Sanderlenda, koji su spremni da ga dovedu na jednogodišnju pozajmicu.

Pre nego što je Emeri rekao Žigiću da nije u njegovim planovima, sprski fudbaler odbio je ponude engleskih prvoligaša Stouk sitija i Blekburna.

Žigić je prošle sezone u dresu Valensije odigrao 14 utakmica i postigao sedam golova. U sezoni 2006/2007 srpski fudbaler je sa 13 pogodaka bio najbolji strelac Rasinga iz Santandera, iz kojeg je prošlog leta došao u Valensiju za 20 miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи