Bunjevčević: Zeman ostaje u Zvezdi

Sportski direktor Crvene zvezde Goran Bunjevčević negirao je da će trener Zdenjek Zeman napustiti taj fudbalski klub o čemu su sinoć i danas pisali skoro svi srpski mediji.

"Nema ništa od toga, to su potpune dezinformacije. Niti će Zeman otići ove nedelje, niti smo mi pregovorali sa Dragoslavom Stepanovićem i Miroslavom Đukićem o njihovom dolasku na mesto trenera", rekao je Bunjevčević.

Spekulacije o smeni Zemana pokrenute su posle remija Zvezde na gostovanju kiparskom Apoelu u kvalifikacijama za Kup Uefa i samo jednog osvojenog boda u dva prva kola srpskog prvenstva.

"Treba da zbijemo redove i na revanšu sa Apoelom pokažemo ko smo i šta smo. Igrači moraju da pokažu odgovornost koja se od njih očekuje, jer nose dres Crvene zvezde. Duel sa Apoelom je i za njih i za nas kao maturski ispit", istakao je Bunjevčević.

"I ako ispadnemo iz Evrope nije tragično i pogubno, ali je za nas u ovom trenutku mnogo bitno da prođemo dalje. Moramo da pokažemo koliko vredimo. Utakmica sa Apoelom može da odredi dalji tok sezone", dodao je sportski direktor crveno-belih.

Bunjevčević je naglasio i da on nije za brze promene trenera.

"Da bi se nešto stvorilo potrebna je zdrava osnova, a to je proces koji traje godinama. Najlakše je menjati, kritikovati trenera i igrače. Treba da se angažujemo, da sledimo viziju i budemo svesni da rezultati ne dolaze preko noći. Ubeđen sam da će ekipa na duže staze prihvatiti Zemana", ocenio je Bunjevčević.

Sportski direktor Zvezde je kazao i da je sa Zemanom razgovarao o trenutnoj situaciji, ali da se nije pominjala mogućnost prekida saradnje.

Bunjevčić je razgovarao i sa predstavnicima navijača Zvezde, ali je naveo da oni nisu upravi kluba postavljali bilo kakve ultimatume.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи