Читај ми!

Mrđa napušta Sion

Srpski fudbaler Dragan Mrđa izjavio je da će po završetku sezone napustiti redove Siona, jer se ne slaže sa aktuelnim trenerom-igračem Đenarom Gatuzom.Bivši centarfor Crvene zvezde i Vojvodine radi odvojeno od prvog tima, a na trening utakmicama potvrdio je odličnu formu.

"Profesionalac sam i svako koga pitate u Sionu će vam reći koliko sam predan klubu koji je bio uz mene u najtežim trenucima moje karijere. Međutim, nepravdu i loš odnos nisam mogao da izdržim i rekao sam Gatuzu šta mi je bilo na duši u želji da zaštitim sopstveni integritet", rekao je Mrđa.

Do nesuglasica između Mrđe i Gatuza došlo je na jednoj prijateljskoj utakmici u Milanu nakon čega je Italijan odlučio da srpskog fudbalera eliminiše iz konkurencije.

Bivši centarfor Crvene zvezde i Vojvodine radi odvojeno od prvog tima, a na trening utakmicama potvrdio je odličnu formu. Međutim, odluke da se vrati među startere nema i pored loših rezultata koje Sion postiže u prolećnom delu sezone.

"U godinama sam kada smatram da mogu da pružim najviše. Nije mi mesto na klupi. Kako stvari trenutno stoje, ovog leta ću promeniti sredinu i napustiti Sion. Olakšavajuća okolnost je što po ugovoru imam pravo na takvu odluku", kazao je Mrđa.

Interesantno je to da je od Gatuzovog dolaska u Sion Mrđa bio taj koji mu je pomogao da se uklopi u novu sredinu.

Mrđa je i na savet iskusnog Italijana, pred povratak na teren posle dugotrajne povrede, išao na preglede u Milan kod jednog doktora.

Gatuzo je peti trener Siona u ovoj sezoni. Od početka marta ekipa je pod njegovim vođstvom ostvarila dva trijumfa i četiri remija i pet poraza i tako ispala iz konkurencije za jedno od prva dva mesta koja vode u Ligu šampiona.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво