Читај ми!

Marko na prodaju

Zvezda se odriče Marka Perovića. Odluka uprave crveno-belih, nakon što je ovaj igrač odstranjen iz prvog tima je da ga stave na transfer listu. Čeka se ponuda i Marko napušta Marakanu. Trenutno Perović trenira samostalno. Naš najtrofejniji klub za sada ne iznosi u javnost razlog ovakve odluke.

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Stefan Pantović rekao je da taj klub čeka ponudu za fudbalera Marka Perovića koji je izbačen iz prvog tima i samostalno trenira.

"Danas je imao razgovor u klubu i dobiće novi plan treniranja. Sigurno neće biti vraćen u prvi tim. U narednom periodu ćemo videti šta će se desiti, to je u domenu sportskog sektora. Čekamo neku ponudu, sve zavisi od nje jer nema smisla da izgubimo mogući novac od transfera", rekao je Pantović.

Pantović je dodao da je "unutrašnja stvar kluba" zašto je Perović odstranjen iz prvog tima. "Ne mogu da pojasnim zašto je odstranjen iz prvog tima zato što je to klupska stvar koja još uvek nije istražena. U toku je postupak i videćemo šta će biti. Za sada je to naša stvar, a kada bude bilo potrebno izdaćemo saopštenje", kazao je Pantović.

Perović se u decembru 2011. godine vratio u Zvezdu, pošto je prethodne četiri godine proveo u inostranstvu, igrajući za švajcarski Bazel i ekipu Nju Ingland u SAD.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи