Partizan ljut na Đukića

Dva dana pre prvog meča poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbalski klub Partizan izdao je zvanično saopštenje povodom nastupa igrača tog kluba u olimpijskoj selekciji Srbije.

U saopštenju se, između ostalog, kaže da u Partizanu ne mogu da prihvate potpuno nipodaštavanje kluba i ignorisanje činjenice da kao šampioni Srbije učestvuju u kvalifikacijama za naelitnije evropsko klupsko takmičenje. Uprava crno-belih napominje da od 32 kluba koji se bore za Ligu šampiona, samo je Partizan oslabljen odsustvom trojice igrača koji nastupaju u Pekingu, pri tome ističući tradicionalnu spremnost da se nacionalnim selekcijama izlazi u susret, što je mnogo puta i potvrđeno.

U saopštenju se kao najveći krivac za nastalu situaciju navodi selektor Miroslav Đukić, koji, kako se kaže, vođen sebičnim interesima nije razgovarao sa menadžmentom kluba kako bi se pronašlo rešenje na obostranu korist. Srpskom fudbalu je naneta nepopravljiva šteta, i ako okolnosti koje su do toga dovele ne budu prepoznate, predstoji nam još mnogo poraza i neprijatnih trenutaka, navodi se između ostalog u saopštenju FK Partizan.

Број коментара 22

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се