Partizan stigao u Genk

Ekspedicija Partizana stigla je u Genk. Crno-beli bez Petrovića, Dijare i Markesa. Trener Stanojević napominje da su svi spremni i kompletno informisani o protivniku. Od 20 časova održaće se trening na Kristal areni.

Šampion Srbije stigao je u Genk, gde ga očekuje prva utakmica terćeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Trener Stanojević poveo je 21 igrača, a sa timom nisu Dijara, Petrović i Markes.

Radosav Petrović ostao je u Beogradu, kako bi dogovorio uslove prelaska u jedan evropski klub, za koji se spekuliše da je Blekburn. Brazilac Markes neće moći da pomogne saigračima zbog povrede zadnje lože, koju je pretrpeo po dolasku u crno-beli tabor.

Ekspedicija Partizana odsela je u strogom centru Genka, u hotelu „Karbon". Crno-beli će u 20 časova održati trening na stadionu Kristal arena, gde će i biti odigran meč, a trener Stanojević će 30 minuta pred početak treninga održati konferenciju za medije.

Stanojević je izjavio da su igrači kompletno informisani o kvalitetima protivnika, kao i da su dobili video snimke onoga što treba da ih zanima u igri belgijskog šampiona.

Spisak igrača koji su u kombinaciji za sastav protiv Genka:

Golmani: Vladimir Stojković i Radiša Ilić.
Defanzivci: Aleksandar Ranković, Nikola Aksentijević, Nemanja Rnić, Ivan Ivanov, Vojislav Stanković, Vladimir Volkov i Aleksandar Davidov.
Vezisti: Mohamed Kamara, Saša Marković, Stefan Babović, Nemanja Tomić, Dejan Babić, Zvonimir Vukić, Nikola Ninković i Saša Ilić.
Napadači: Eduardo, Marko Šćepović, Vladimir Jovančić, Lazar Marković.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво