Tužilaštvo bez dokaza o nameštanju mečeva u Super ligi

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je u predistrazi da nema dokaza da su nameštene pojedine utakmice u Superligi Srbije, među kojima je pod sumnjom meč prvog kola između OFK Beograda i Crvene zvezde (2:6), prenose "Večernje Novosti".

Tužilaštvo je u julu prošle godine zatražilo prikupljanje dokumentacije za četiri meča, ali posle pet meseci zaključeno je da istraga nema osnov da se pokrene krivični postupak.

"Novosti" pišu i da je bivši fudbaler Zvezde Nikola Mijailović optužio generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića da ga je nagovarao da namesti meč sa Voždovcem (2:2) prošle sezone, tako da se i ta utakmica našla na spisku za proveru.

Pod sumnjom su bile još dve utakmice OFK Beograda, protiv Borca iz Čačka i Donjeg Srema.

Policija je saslušala sve aktere spornih mečeva i svi su odbacili bilo kakvu umešanost u nečasne radnje.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво