Povratak Krasića

Miloš Krasić se oporavio od povrede i spreman je za povratak u redove Fenerbahčea. "Srećan sam što sam ovde, ali sam u lošem fizičkom stanju. Prvi put sam doživeo ozbiljnu povredu i to je mnogo loše uticalo na mene, ali sada sam spreman i želim da se predam timu", rekao je Krasić.

Srpski fudbaler Miloš Krasić rekao je da se potpuno oporavio od povrede zadnje lože i da želi da se dokaže u turskom Fenerbahčeu.

"Srećan sam što sam ovde, ali sam u lošem fizičkom stanju. Prvi put sam doživeo ozbiljnu povredu i to je mnogo loše uticalo na mene, ali sada sam spreman i želim da se predam timu", rekao je Krasić u intervjuu za magazin Fenerbahčea.

"Trener Ajkut Kočaman može da se osloni na mene. Sve će biti dobro kada budem počeo da igram redovno. Želim da se dokažem", dodao je on.

Krasić je kazao da se pre prelaska u Fenerbahče konsultovao sa srpskim fudbalerom koji je nastupao za taj klub Matejom Kežmanom.

"Znam da je Fenerbahče među 10-15 najboljih svetskih timova. Pre nego što sam prihvatio ponudu, informacije o klubu sam dobio od Mateje Kežmana, koji je pozitivno govorio o Fenerbahčeu i Turskoj. Želim ovde da ostanem mnogo godina", kazao je Krasić.

Fenerbahče je treći na tabeli turskog prvenstva sa 23 boda, tri manje od vodećeg Galatasaraja, ali i sa utakmicom manje.

"Ako budemo radili punim kapacitetom, ne postoji tim koji može da nas pobedi", ocenio je nekadašnji fudbaler Vojvodine, CSKA i Juventusa.

Krasić je u Fenerbahče došao početkom avgusta iz Juventusa za sedam miliona evra, ali se posle samo nekoliko nedelja povredio na utakmici protiv moskovskog Spartaka u baražu za Ligu šampiona.

broj komentara 0 pošalji komentar