Čitaj mi!

Nina razočarana, pad koncentracije

Srpska snouborderka Nina Micić rekla je da je razočarana svojim rezultatom u paralel veleslalomu i da će pokušati da bude bolja u paralel slalomu. Micićeva je takmičenje u kvalifikacijama u paralel veleslalomu završila na 27. mestu. Prvu vožnju završila je za jedan minut i 93 stota dela sekunde, a drugu je zbog pada završila za jedan minut, četiri sekunde i jednu stotinku.

"Prvu vožnju sam vozila mnogo oprezno jer je puno devojaka koje su startovale pre mene palo zbog zaleđene staze. Pred drugu vožnju je otoplilo i staza je bila odlična. Sjajno sam vozila, ali me je greška u samom cilju koštala boljeg plasmana", rekla je Micićeva.

"Izgubila sam koncentraciju u deliću sekunde, jer sam sebe već videla u cilju i zbog toga sam pala i izgubila nekoliko sekundi. Mnogo mi je krivo jer sam odlično vozila, ali idemo dalje, pokušaću da se koncentrišem na naredno takmičenje u paralel slalomu", dodala je ona.

Takmičenje u paralel slalomu održaće se u subotu. Skijaš Marko Vukićević nije danas uspeo da završi trku u superveleslalomu, pošto je promašio kapiju. On je najavio "oštru vožnju" u subotu u slalomu.

"Dobro sam vozio u prvom delu staze i čak mi je i prolazno vreme bilo dobro, ali zaokret na skoku nisam izveo na vreme i zbog velike brzine sam završio ispod sledeće kapije. Vožnja je bila dovoljno agresivna i onakva kakvu smo planirali. Idem sa istom strategijom, da se takmičim i da vozim oštro jer samo to je put do dobrog plasmana", rekao je Vukićević.

broj komentara 0 pošalji komentar