Читај ми!

Plušenko, ipak, najavljuje povratak!

Ljubimac Rusije Jevgenij Plušenko se predomislio u vezi sa povlačenjem, i najavljuje povratak. "Ukoliko bude potrebno, ići ću na još deset operacija", poručio Plušenko.

Legendarni klizač Jevgenij Plušenko, jedan od najpopularnijih sportista u Rusiji, najavljuje povratak, svega nekoliko dana nakon što je saopštio odluku da završava karijeru. 

Plušenko je saopštio odluku da  završi karijeru nakon što se povukao sa individualnog takmičenja zbog povrede leđa, ali sada kaže da će se možda naći i u Pjongčangu 2018. godine.

"Ukoliko bude potrebno, ići ću na još deset operacija. Ne isključujem mogućnost da učestvujem i na svojim petim Olimpijskim igrama. Takođe, ne isključujem to da želim da ostanem u sportu, da dokažem nešto mnogima, ali i sebi", rekao je Plušenko. 

Rojters je pokušao da dođe do Plušenka, ali je on odbio da dalje komentariše svoju izjavu, ali je potvrdio da je sve što je želeo rekao tokom gostovanja u jednoj emisiji na ruskoj televiziji. 

Proslavljeni 31-godišnji ruski klizač, već nekoliko godina ima problema sa povredama, ali je sve izgledalo u redu tokom timskog takmičenja, kada je Rusiji zajedno sa sunarodnicima doneo prvo zlato u Sočiju. Samo nekoliko dana kasnije, Rus je osetio jak bol tokom zagrevanja za kratki program i zbog toga je odlučio da se povuče. 

Odmah posle izlaska sa klizališta, Plušenko je izjavio da završava karijeru, tokom koje je osvojio olimpijsko zlato u Vankuveru, i četiri godine kasnije srebro. 

Ovo nije prvi put da se Plušenko predomislio u vezi sa završetkom karijere. Prvi put se povukao posle Torina, ali se vratio dve godine kasnije. Novo povlačenje usledilo je posle Vankuvera, ali je ponovo odlučio da se vrati upravo zbog Sočija. Međutim, izbor tima za ovogodišnje igre propraćeno je kontroverzama, jer je ljubimac Rusije nacionalno takmičenje završio iza Maksina Kovtuna, ali su uprkos tome Rusi odlučili da se on ipak nađe u Sočiju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво