Читај ми!

Ignjatovićeva: Dobro je, u slalomu će biti još bolje

Srpska skijašica Nevena Ignjatović rekla je da je ispunila cilj i da je zadovoljna nastupom u veleslalomu, kao i da očekuje bolji rezultat u slalomu. Ignjatovićeva je trku u veleslalomu završila na 28. mestu.

Završetak trke u veleslalomu na 28. mestu - rezultat je koji je zadovoljio našu skijašicu Nevenu Ignjatović.

"Zadovoljna sam što sam uspela da uđem među 30 najboljih u prvoj vožnji, to mi je i bio cilj. Ceo dan sam bila odlično raspoložena i nisam razmišljala o konačnom ishodu. Sjajno je što sam imala priliku da u drugoj trci startujem druga po redu", rekla je Ignjatovićeva.

"Srećna sam što sam uspela da ostvarim ono što sam zacrtala i to u veleslalomu, koji mi je slabija disciplina. Radujem se slalomu i očekujem još bolji rezultat", dodala je Ignjatovićeva.

Njen trener Miha Malus rekao je da je zadovoljan rezultatom Ignjatovićeve.

"Zadovoljan sam, naročito prvom vožnjom. Super je što je Nevena imala mogućnost da i na velikom takmičenju oseti kako je to startovati među prvima. U drugu vožnju je ušla malo nervoznije i s dozom rezerve, ali zadovoljan sam onim što je danas pokazala", rekao je Malus.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво