Читај ми!

Šabac i Bor u finalu Grupe Gradova

Sjajan fudbal smo videli od predstavnika gradova na memorijalu. Za nijansu su bile bolje ekipe iz Šapca i Bora koje su u polufinalnim mečevima savladale predstavnike iz Gračanice i Niša.

Pre polufinala odigrane su utakmice po grupama.

U grupi A ekipa iz Niša je već posle dve utakmice i pobede nad ekipama iz Subotice i Gračanice obezbedila prvo mesto, dok je u tvrdoj i neizvesnoj utakmici do samog kraja Gračanica golom Dragovića u 25 minutu uspela da savlada Suboticu i prođe u polufinale.

Kod grupe B, momci iz Šapca su pokazali odličan kvalitet već na prvoj utakmici protiv nekadašnjeg prvaka memorijala, ekipe iz Bora i zasluženo kao prvoplasirani otišli u polufinale.

U ekipi iz Šapca najviše se istakao Aleksandar Milovanović koji je sa čak 6 golova ubedljivo prvi na listi strelaca. Bor je lakše nego što se očekivalo savladao Kragujevac i zakazao duel protiv pobednika grupe A, ekipe iz Niša.

U polufinalnim duelima Šabac je preokrenuo protiv Gračanice i ubedljivo je savladao sa 6-1, dok je Bor pokazao kvalitet protiv odlične ekipe iz Niša.

Finale grupe Gradovi zakazano je za 18. jun u sportskom centru na Banjici, gde će pobednik ukrstiti koplja sa pobednikom iz grupe Veterani 40+, veteranima Vatrogasne brigade ili veteranima FK Partizan.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво