Basketaši odigrali prvi krug u grupnoj fazi takmičenja

Šesnaest utakmica odigrano je prvog takmičarskog dana u basketu "tri na tri" na ovogodišnjem RTS-ovom turniru "Igrajmo za 16".

U prisustvu velikikog broja posetilaca u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije odigrano je prvo kolo memorijalnog turnira "Igrajmo za 16" u basketu 3x3.

Predstavnici ekipa, podeljeni u dve grupe (A i B) dali su maksimum na parketu i ispod oba obruča, ali je na kraju dana kvalitet bio na strani takmičara u grupi A.

Mečevi su se završavali u samom finišu i utakmice odlučivale brojem postignutih poena, poštujući pravilo da svaka utakmica simbolično traje do 16 minuta ili 16 postignutih poena.

Posebno uzbudljiv je bio susret između prošlogodišnjih finalista, timova Sportska i DVD Vračar. Odlična ekipa Ministarstva finansija, koja je imala premijeru na turniru, kao i tim BIA su sa polovičnim učinkom prvog dana istakli kandidaturu za prolazak u četvrtfinalni deo turnira.

U grupi B, timovi Popisna komisija, dvostruki šampioni turnira Rekreativci i Klenovi već su obezbedili mesto u četvrtfinalu, a velika borba vodiće se sledećeg vikenda za četvrto mesto u grupi.

Drugi deo grupne faze odigraće se u nedelju 15 marta, početak u 14.30 časova, takođe u sali Zavoda za sport i medicinu sporta na Košutnjaku.

Rezultate i raspored turnira u basketu možete pogledati ovde.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво