RT Vojvodina i Sportska redakcija RTS pobednici Memorijala

Nakon 250 utakmica u kojima je igralo 145 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji dobili smo pobednike 20. Međunarodnog memorijalnog turnira "Igrajmo za šesnaest" u malom fudbalu. Pobednici su RT Vojvodina u muškoj i Sportska redakcija RTS-a u ženskoj konkurenciji.

Sedamnaestog februara je odigrana prva utakmica u Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije, a poslednja, ovogodišnjeg memorijala, na Banjici, 14. aprila. U muškoj konkurenciji titulu najboljeg je ponela ekipa Radio televizije Vojvodine koja je savladala predstavnika RTS-a, ekipu Obezbeđenja sa 4-1.

Za treće mesto Rasveta i Meda uspela je da iznenadi predstavnika Subotice, ekipu Arene i savlada je sa 2-1. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Veselin Guberinić iz RT Vojvodine; za najboljeg golmana izabran je Aleksandar Kostić iz Rasvete i Mede, a najbolji strelac je Nikola Bukumirović iz Obezbeđenja RTS-a.

U superfinalu, u ženskoj konkurenciju, dosta iskusnija ekipa Sportske RTS-a savladala je najmlađu ekipu na turniru, RTS Planetu sa 3-0 i tako drugi put za redom postala prvak memorijala.

Za treće mesto, Vojna akademija je uspela da sačuva rano stečeno vođstvo od 2-0 iz prvog poluvremena i savlada Radio Beograd sa 2-1.

Za najbolju igračicu turnira izabrana je Tamara Filipović iz Sportske. Za najboljeg golmana Viktorija Samardžija iz RTS Planete, a najbolji strelac turnira je Rosana Maksimović iz Vojne akademije.

Kompletni rezultati finalnog dana

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">