Miloš Jašović i braća Milić pobednici PES RTS-a

Miloš Jašović i braća Pavle i Nikola Milić, svi zaposleni u RTS-u, pobednici su ovogodišnjeg Memorijalnog turnira u elektronskom fudbalu PES 2019. „Igrajmo za šesnaest“.

Protokelog vikenda u Holu RTS-a u najmlađem i veoma popularnom sportu na Memorijalu RTS-a, učestvovalo je 50 takmičara u dve konkurencije. U singl konkurenciji ( jedan na jedan) Jašović je savladao Jovana Dujakovića dok su braća Milić koja su takmičila pod imenom „Korak po korak" za prvo mesto u konkurenciji „dva na dva" savladala par Jašović-Cvetković ekipa pod imenom „16".

"Drugo izdanje takmičenja u elektronskom fudbalu opravdalo je očekivanja organizatora, učesnika i promotera turnira", istakao je Aleksndar Cvetković, organizator i učesnik PES RTS-a.

"Zahvaljujem u ime svih iz organizacije Turnira našim vrhunskim sportistima na podršci: Aleksandru Kukolju, džudisti, Dejanu Majstoroviću, svetskom i evropskom šampionu u basketu „tri na tri" i Marku Roksiću, balkanskom šampionu i trećem na svetu u igri PES, jer su svojim prisustvom uveličali manifestaciju i sam Memorijal učinili za korak boljim", dodao je Cvetković.

Posebnu zahvalnost dugujemo našim prijateljima iz KGB e-sports za svu tehničku podršku drugu godinu zaredom i sa njima je ceo posao organizacije turnira u PES-u bio mnogo lakši. 

Kvalifikaciona, polufinalna i finalna takmičenja u obe konkurencije protekla su u duhu fer pleja. Igralo se na četiri konzole, po pravilima Turnira za pro igrače usvojenim od strane učesnika takmičenja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара