Читај ми!

Ekipa Obezbeđenja prvi superfinalista

Ekipa Obezbeđenja posle penala savladala Informativni program i tako postala prvi superfinalista memorijalnog turnira "Igrajmo za 16". "Sportisti", takođe posle boljeg izvođenja penala, bolji od Radio Beograda.

Ekipa Obezbeđenja prvi je superfinalista 15. memorijalnog turnira „Igrajmo za 16". Popularno nazvani „momci u odelima" teko posle izvođenja penala stigli su do trijumfa protiv odlične ekipe Informativnog programa.

Do najvećeg uspeha u petnaestogodišnjoj istoriji turnira stigla je i Sportska redakcija. Na poluvremenu, „sportisti" su vodili sa 2:0 protiv neumorne ekipe Radio Beograda. Pad igre u nastavku doneo je dramu i u meču za treće mesto. Penali su odlučili ko će do medalja.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Miljan Đurković iz Sportske redakcije. Prvi strelac je Nikola Bukumirović, a najbolji igrač Žikica Nikolić iz Informativne redakcije.

Na kraju, svi su pozvani da u nedelju 23. marta od 10 časova budu deo početka izgradnje memorijalnog parka u Košutnjaku, u blizini zgrade RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво