Читај ми!

Informativni čeka Obezbeđenje

Ekipe Informativnog programa i Obezbeđenja igraće u finalu RTS-ovog dela turnira na 15. memorijalu Igrajmo za 16. i to naredne subote, 22. marta u Posko Areni.

Došli smo do same završnice RTS-ovog dela turnira i do finalne utakmice u kojoj će snage odmeriti, po svemu, dve najkvalitetnije ekipe.

U pitanju su timovi Informativnog programa i ekipa Obezbešenja RTS-a.

U prvom polufinalu, Obezbeđenje je slovilo za favorita protiv Sportske redakcije, međutim popularni ,,Sportisti'' pružili su neverovatan otpor ,,Bezbednjacima''.

Iako su fudbaleri Obezbeđenja imali konstantnu inicijativu i napadali su do samog kraja meče, Sportska se herojski branila i izdržala do kraja. Nije bilo golova, tako da se pristupilo izvođenju penala.

Koncentraciju je zadržao tim Obezbeđenja, za koji su precizni bili braća Nikola i Branislav Bukumirović, kao i Ivan Ranković.

Za sportsku su pogađali Mišić i Đurović, dok je već u prvoj seriji promašio Petrović, tako da je Obezbeđenje došlo do novog finala Memorijalnog turnira Igrajmo za 16.

Posle penala: Obezbeđenje 3, Sportska redakcija 2.

U drugom polufinalu, veliki favoriti za osvajanje turnira, ekipa Informativnog programa uspela je da slavi protiv Radio Beograda takođe 3:2, ali u regularnom delu igre.

Strelci za popularne ,,Informativce'' bili su Nikolić, Marković i Janković, dok su za Radio Beograd golove dali Colić i Vukotić.

U finalnom susretu, 22. marta u Posko Areni, igraće se najpre duel za treće mesto između Sportske redakcije i Radio Beograda. Taj meč počeće u 12 časova i 20 minuta.

Od 13 časova i 20 minuta, u finalu RTS-ovog dela turnira, gledaoci u Posko Areni imaće priliku da prate i veliko finale između Obezbeđenja i Informativnog programa.

Pobednik tog meča igraće u velikom finalu 13. aprila protiv pobednika drugog dela turnira u kojem nastupaju ekipe prijatelja, medija, partnera i dijaspore.

Tog 13. aprila dobićemo pobedika 15. memorijalnog međunarodnog turnira u malom fudbalu Igrajmo za 16.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво