Kiša golova u Kragujevcu

U Kragujevcu su odigrane utakmice Prvog i Drugog kola Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“ u grupi „Gradovi“. Snage je odmeravalo osam ekipa, koje će se narednog vikenda boriti za učeše u finalu turnira.

Najuspešnija je bila ekipa Gradske uprave 2 koja je u dva susreta postigla čak 11 pogodaka, savladavši omladince iz kluba „Game over" i igravši nerešeno sa ekipom Vatrogasaca. Ekipa Dopisništva RTS-a u dva susreta ostvarila je dve pobede, nad ekipom Fakulteta inženjerskih nauka i Veteranima iz kluba „Jadran Vašarište".

U utakmicama Prvog i drugog kola postignuta su ukupno 32 gola. Za pehar turnira „Igrajmo za 16″, u sportskoj dvorani Jezero, takmičili su se rekreativci svih uzrasta. Tako je najmlađi učesnik turnira imao 15, a najstariji oko 70 godina.

Organizatori Memorijala u Kragujevcu su Dopisništvo RTS-a, Gradska uprava i Sportski centar Mladost.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи