Читај ми!

Počela druga faza takmičenja

Počela je drugi faza 15. Memorijalnog turnira u malom fudbalu “Igrajmo za 16” u kojoj se takmiče ekipe Prijatelji, Partneri, Mediji, Gradovi i Mediji- Dijaspora. Prvog dana snage su odmerile ekipe iz grupe Prijatelja RTS-a, ukupno 12 timova, podeljenih u 4 grupe sa po 3 ekipe.

Svi timovi pokazali su ozbiljan fudbal, viđeno je mnogo lepih poteza i golova, a sve je to pratio u pojedinim utakmicama i jak tempo. Sudijski par Pavle Tomić i Milenko Čolić vrhunski su obavili svoj deo posla.

Grupa A- Kurjaci završili takmičenje

U grupi A prve su takmičile ekipe Kurjaci sa Ušća i Obezbeđenje Narodne Skupštine Republike Srbije. U prvom delu meča , već u šestom minutu ekipa Obezbeđenja, golom Vasiljevića povela je sa 1:0, i sa tim rezultatom otišla na odmor. Upoznajući taktiku protivnika, u drugo poluvreme ušla je još spremnija. Zahvaljujući preciznosti Nikolića u 16-tom, Đurića u 18-tom i Pušića u 26-tom minutu, Obezbeđenje je sebi već osiguralo pobedu, tako da gol Vučkovića u 28 minutu nije mnogo pomogao prošlogodišnjim polufinalistima. Kurjacima sa Ušća poraženi su sa 4:1.

Već u drugom meču u grupi, ekipi Obezbeđenja suprostavio se tim Ade Ciganlije, koji je neočekivano osigurao sebi pobedu već u prvom poluvremenu. Zahvaljujući sjajnoj ofanzivi svoga tima, dvostruki strelac i igrač utakmice, Vladimir Polić golovima u 10 i 15 minutu, trijumfovao je sa konačnih 2:0.

U prvom delu trećeg susreta u grupi, bilo je dosta neizvesnosti. Dva gola Jeftića i Ivanovića za tim Kurjaka, a zatim i dva gola Polića i Preočanina za ekipu sa Ade. Na poluvremenu 2:2. Međutim, posle kratke pauze u nastavku utakmice sve je bilo jasno. Posle dosta lepo organizovanih napada, i još 4 realizovana gola, ekipa Ade Ciganlije ubedljivo je trijumfovala sa 6:2 i time obezbedila sebi prvo mesto u grupi. Prošlogodišnji finalisti su nažalost otišli razočarani kući.

Grupa B - Raketna brigada u pogonu

U grupi B, prve su se sastale ekipa 250. Raketna Brigada i VMA Akademac . „Raketaši" su i pored žustre igre i dosta prekršaja protivnika, već u šestom minutu golom Dakića poveli sa 1:0. U drugom poluvreme ušli su još sigurniji. Uz sjajnu asistenciju saigrača, Radovan Balać postigao je za svoj tim još dva pogotka u 17-om i 24-om minutu. Ali, Predrag Marić uzvraća golom u 28-om minutu i time motiviše „Doktore" da sa golmanom u napadu krenu na sve ili ništa, međutim beuzpešno. Superiorni Balać opet dokazuje svoj talenat pogotkom u 29-om, za konačnih 4:1 za 250. Raketnu Brigadu.

U drugom meču u grupi već zagrejani „Raketaši", dočekali su tim Uprave Saobraćajne Policije. Kao i u prvom utakmici, Balać se ponovo u šestom minutu upisao u listu strelaca. Videvši igru suparnika, „Saobraćajci" su u startu krenuli sa žestokim napadima. Mnogo prekršaja, dva žuta i jedan crveni karton , ništa nisu promenili. Konačni rezultat ipak 1:0 u korist ekipe 250. Raketne Brigade.

U trećoj utakmici u grupi, ekipa Uprave Saobraćajne Policije i pored dva gola Ugrenovića nije uspela da zabeleži pobedu i da se plasira dalje. Ekipa VMA Akademac je zahvaljujući trostrukom strelcu Milenku Cimbaljeviću, ali i golom Vlade Maričića ubedljivo trijumfovala nad suparnikom, 4:2 za „Doktore".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи