Читај ми!

Žreb u Nišu

a predlog porodica poginulih radnika Radio-televizije Srbije, od prošle godine turnir u malom fudbalu “Igrajmo za 16” igra se širom Srbije u pomen svim žrtvama NATO bombardovanja 1999. godine. U Nišu obavljen žreb grupa, koje će se takmičiti u ovom gradu.

Jedan od gradova domaćina drugu godinu za redom je i Niš. Na turniru u Nišu učestvuje 16 ekipa, kvalifikacije su zakazane za 8, 9. i 15. mart u "Šivari", a finale i revijalna utakmica biće odigrani u sali OŠ "Mika Antić" 22. i 23. marta 2014. godine.

Pobednika turnira čekaju pehar i medalje, kao i učešće na završnom turniru u Beogradu. Tim povodom u prostorijama Sportskog saveza Niša izvučeni su parovi Turnira, pa je nakon ovog žreba redosled takmičenja sledeći:

Grupa A
1. Telekom Srbija
2. Vojska Srbije
3. Ženski FK Mašinac
4. RTS Niš

Grupa B
1. Dom Zdravlja Niš
2. Žandarmerija
3. Balkanrock/Niška Loza
4. Belami TV

Grupa C
1. SC Čair
2. Sportski novinari
3. OCD Proaktiv
4. Niška Televizija

Grupa D
1. Gradska Uprava Niš
2. KZM Bela Palanka
3. Policijska Uprava Niš
4. Radio Niš

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара