Читај ми!

Uskoro počinje takmičenje za prijatelje i dame

Kvalifikacije za ekipe RTS-a na 15. Memorijalnom turniru “Igrajmo za 16” u malom fudbalu, i dalje su u toku. Ove nedelje očekuje nas 4. i 5. kolo i sve uzbudljivije utakmice, pošto nam se bliži i nastavak takmičenja, u kojem učestvuju i ekipe iz ostalih kategorija.

Pored timova Radio-televizije Srbije koji su sačinjeni isključivo od radnika iz poslovnih jedinica Javnog servisa, takmičenje će se održati u još šest konkurencija, i to u kategorijama prijatelja, medija, partnera, konkurenciji pobednika turnira u osam gradova Srbije. Kao i u konkurenciji dijaspore. Prvi put ove godine odigraće se i ženski deo turnira.

Proteklih godina takmičenje u okviru timova iz dijaspore, kao i ženskih ekipa, bilo je revijalnog tipa, međutim, ove godine njihovo učešće biće takmičarskog karaktera.

U grupi Prijatelja RTS-a, takmičiće se 12 ekipa, podeljenih u 4 grupe sa po 3 ekipe. Prve utakmice u ovoj grupi, odigraće se 8. marta u SPC "Slodes" u Rakovici. U toj kategoriji nastupiće: Veterani FK Partizan, Vatrogasna brigada, VMA Akademac, PS Palilula, 250. Raketna Brigada, Obezbeđenje Narodne Skupštine Republike Srbije, PS Rakovica, Komunalna policija, Kurjaci sa Ušća, JP Ada Ciganlija, Udruženje fudbalskih veterana Beograda i Uprava saobraćajne policije.

U grupi Medija, takmičiće se 8 ekipa, podeljenih u 2 grupe sa po 4 ekipe. Prve utakmice u ovoj grupi, odigraće se 9. marta u sportskom centru "Voždovac" na Banjici. U kategoriji medija nastupiće: RTV Vojvodina, Arena Sport, Sport Klub, Sport Network, Rinigier Axel Pringer, Tanjug i Skupština grada Beograda.

U grupi Partnera RTS-a, takmičiće se 8 ekipa, podeljenih u 2 grupe sa po 4 ekipe. Prve utakmice u ovoj grupi, odigraće se 15. marta u POSCO Areni. U toj kategoriji nastupiće: Šumarski fakultet, Zlatiborac, SC Vračar, SPC "Slodes", Telenor, Tref Sport i Naja.

U grupi Gradovi, ove godine učestvovaće osam ekipa iz gradova Srbije, podeljenih u 2 grupe sa po 4 ekipe. Nakon kvalifikacija po gradovima, pobednički timovi prve utakmice na turniru u Beogradu, odigraće 5. aprila u SPC "Slodes". U toj kategoriji nastupiće: Subotica, Zrenjanin, Požarevac, Jagodina, Užice, Kragujevac, Bor i Niš.

U grupi Mediji-Dijaspora, takmičiće se 4 ekipe u okviru jedne grupe. Prve utakmice u ovoj grupi odigraće se 11. aprila u POSCO Areni. U toj kategoriji nastupiće: RTV Republika Srpska , RTV Slovenija, Srbija 08 i Ravna gora.

U ženskoj konkurenciji takmičiće se 8 ekipa, koje će biti podeljene u 2 grupe sa po 4 ekipe. To će biti jedno od najzanimljivijih dešavanja na ovogodinjem turniru. Prve utkamice, žene će odigrati 30. marta u POSCO Areni. U toj kategoriji nastupiće: Radio 202, Radio Beograd, RTS - Jutarnji program, Komunalna policija, Vojna akademija, Sport, Šumarski fakultet i Studio B.

Na ovogodišnjem turniru "Igrajmo za 16" učestvovaće rekordan broj ekipa. Nastupiće čak 139 timova. Na nivou Beograda učestvovaće 66 ekipa, što znači da će biti odigrano 145 utakmica u glavnom gradu.

U utorak, 4. marta 2014, u 12 časova, u holu zgrade Radio-televizije Srbije u Takovskoj 10, biće održan žreb parova drugog dela turnira, a biće određen i raspored utakmica u tom delu takmičenja na 15. Memorijalnom turniru RTS-a "Igrajmo za 16".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво