Čitaj mi!

Određen raspored takmičenja za ekipe RTS-a

Žreb za ekipe Radio-televizije Srbije koje su se prijavile za učešće na ovogodišnjem 15. Memorijalnom turniru RTS-a u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, održan je danas u sali Upravnog odbora Javnog medijskog servisa Srbije. Turnir „Igrajmo za 16“ održava se u znak sećanja na radnike naše kuće koji su poginuli u NATO bombardovanju zgrade u Aberdarevoj i od danas i zvanično počinje obeležavanje svog jubilarnog izdanja.

U prisustvu članova Organizacionog odbora turnira „Igrajmo za 16", Tehničke komisije i kapitena 16 prijavljenih ekipa Radio-televizije Srbije, obavljen je žreb kojim je određen raspored prve faze takmičenja ove godine. Ekipe RTS-a odigraće ukupno 44 utakmice, a prva u nizu održaće se u nedelju, 9. februara, u Sportskom centru "Banjica", između ekipa RK HD2 i Scenske (početak u 8.45).

Timovi iz RTS-a će, u narednih pet sedmica, igrati kvalifikacione utakmice nedeljom u Sportskom centru "Banjica". Od 15. marta, takođe nedeljom, slede polufinalni mečevi, utakmica za treće mesto i finalna utakmica, koja će odlučiti direktnog finalistu Memorijalnog turnira.

Ekipe koje na Memorijalnom turniru učestvuju po pozivu, počinju takmičenje u subotu 8. marta, a javni žreb za ovaj, drugi deo turnira, održaće se 4. marta.

Ove godine, samo na nivou Beograda odigraće se ukupno 110 utakmica. Zajedno sa utakmicama održanim u osam gradova u Srbiji, 140 ekipa ukupno će se održati više od 240 utakmica, što turnir „Igrajmo za 16" čini jednim od najmasovnijih sportskih turnira u Srbiji.

Raspored takmičenja 15. Memorijalnog turnira „Igrajmo za 16" za Grupu RTS možete preuzeti ovde.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">