TV Arena sport u finalu

Ekipa TV Arena Sport plasirala se u finale !4. Memorijalnog turnira RTS-a u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koje se igra u nedelju 21. aprila u SC Voždovac na Banjici.

Pobednici grupe Mediji savladali su u polufinalu ekipu Vatrogasna brigada sa 4: 3 i sutra će za pehar i prvo mesto igrati protiv ekipe RTS Veterani u SC Voždovac na Banjici. Prenos je na  Drugom programu RTS-a od 16: 55.

U polufinalu Memorijala danas u sali Sport Eko odigrane su tri utakmice. Vatrogasna brigada savladala je ekipu Slodes sa 5:3, dok je TV Arena Sport bila uspešnija od ekipe Bor sa 3: 1.

TV Arena je igrala u sastavu: Marko Radojković, Boban Stefanović, Milovan Vukićević, Saša Tomić, Vladimir Tonković, Zoran Velimirović, Vladimir Zelenbaba, Mirko Bunjevčević, Nenad Milovanović i Ivan Radulović. Bojan Pavićević, kapiten futsal reprezentacije Srbije doprineo je maksimalnoj pobedi ovog tima.

Finale 14.  Memorijalnog turnira RTS-a uz učešće velikog broja sportista, kolega, rekreativaca, prijatelja i partnera RTS-a, dece i javnih ličnosti je u nedelju 21. Aprila u SC Voždovac na Banjici. Ulaz u salu je besplatan, a najsrećnije posetioce čekaju i vredne nagrade.

U revijalnoj utakmici neposredno uoči finala igraju glumci serije i filma "Montevideo Bog te video" i ekipa pod vođstvom Slobodana Santrača „Fudbalski velikani".

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">