U finalu RTV Vojvodina i RTS Košutnjak

Ekipa Radio-televizije Vojvodina plasirala se u finale XIII Memorijalnog turnira RTS u malom fudbalu "Igrajmo za 16". Prenos finala ovogodišnjeg Memorijala RTS možete pratiti u nedelju 22. aprila na Drugom i Satelitskom programu RTS od 17 časova.

Drugi finalista ovogodišnjeg Memorijalnog turnira je ekipa RTV Vojvodina koja će se pridružiti timu Košutnjak Radio-televizije Srbije. Ekipa Košutnjak RTS je plasman u samu završnicu takmičenja ostvarila još pre mesec dana tokom takmičenja za ekipe RTS-a. U polufinalnu Memorijala danas u Posko areni igrali su pobednici četiri grupe: Vatrogasna brigade (Prijatelji turnira), Telenor (Partneri) i RTV Republika Srpska (grupa Dijaspora) tako da je već sada poznata trećeplasirana ekipa - Vatrogasna brigada koja je u samoj završnici izgubila od RTV Vojvodina rezultatom 1:5.

Rezultati polufinala:

Vatrogasna brigade -Telenor 2: 0

RTV Vojvodina- RTV Republika Srpska 1 :0

Vatrogasna brigada-RTV Vojvodina 1: 5

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво