Читај ми!

Borković želi da ispiše istoriju na Hungaroringu

Najbolji srpski automobilista i aktuelni šampion Istočne Evrope Dušan Borković stigao je na stazu Hungaroring u Mađarskoj gde će voziti poslednji, četvrti trkački vikend TCR šampionata Istočne Evrope.

Borković je odradio prvi nezvanični trening u četvrtak, dok je u petak u jutarnjim časovima odradio i zvaničan trening na Hungaroringu u svom Hjundaiju i30n.

Borkoviću, vozaču Nis petrol Rejsing tima pridružio se u boksu i legendarni Mađar Norbert Mihelis, svetski šampion u automobilizmu i vlasnik Mira tima koji pruža tehničku podršku našem šampionu.

Kvalifikacije počinju u 12 časova i 30 minuta i Borković će biti veliki favorit da ostvari i četvrtu pol poziciju ove sezone.

Naš šampion nastoji da postane prvi Srbin koji će ostvariti sve pobede u nekom automobilski šampionatu pod okriljem Svetske automobilske Federacije (FIA).

Prva trka na stazi Hungaroring na programu je u subotu od 11 časova i 30 minuta, dok je druga trka na programu u nedelju od 12 časova i 20 minuta. 

Na Hungaroringu se nalazi i naš komentator i novinar Nemanja Matić koji će ekskluzivno izveštavati za naš sajt tokom četvrtog trkačkog vikenda TCR šampionata Istočne Evrope.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво