Reno zainteresovan za povratak Alonsa

Direktor tima Renoa u Formuli 1 Siril Abitebul nagovestio je povratak na stazu dvostrukog svetskog šampiona Fernanda Alonsa. Alonso se povukao 2018. godine, a tokom 2005. i 2006. godine osvojio je dve šampionske titule vozeći upravo za tim Renoa.

Direktor Renoa Siril Abitebul je, govoreći o predstojećoj sezoni i planovima svog tima, nagovestio mogućnost povratka na stazu 39-godišnjeg Alonsa.

"Odluka o vozaču u sezoni koja još nije počela, nama se čini čudna. Izbor vozača je poslednji delić slagalice u rekonstrukciji i zbog toga je važno da imamo dovoljno vremena i da dobro uradimo stvari. Ima mnogo sjajnih vozača koji će sledeće godine biti slobodni. Jedan koga ste pomenuli (Alonso) je jedna od opcija. Ima i drugih vozača. Trebaće nam vremena da razmislimo", rekao je Abitebul.

"To je izuzetno važna odluka i nećemo ulaziti u dinamiku Ferarija ili Meklarena, koji će imati svoje razloge da ranije objave ko će voziti za njih 2021. godine", dodao je Abitebul u razgovoru za radio Montekarlo.

Početak nove sezone u Formuli 1 trebalo je bude 15. marta u Australiji, ali je odložen zbog pandemije koronavirusa.

Novi početak označiće dve trke 12. i 15. jula u mestu Špilberg za čije održavanje je dalo saglasnost ministarstvo zdravlja Austrije.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво