Lekler želi Fetelov ostanak u Ferariju

Vozač Ferarija Šarl Lekler tokom strimovanja simulacije vožnje Formule 1 izjavio je da bi voleo da njegov kolega Sebastijan Fetel produži ugovor sa italijanskom kompanijom.

Uprkos nesuglasicama i sukobima na stazama Formule 1 prošle godine, Lekler je izjavio da bi voleo da vidi Fetela i u narednom periodu u bolidu Ferarija.

Fetelu krajem 2020. godine ističe ugovor, a kako sada stoje stvari, postoji obostrano interesovanje produžetka saradnje između nemačkog vozača i italijanske kompanije.

"Iako smo imali problema na stazi, pogotovo u Brazilu, naš odnos je dobar. Kada neko gleda situaciju spolja, možda mu tako ne izgleda, ali oduvek smo imali dobru saradnju", rekao je Lekler.

"Poštovaću odluku Ferarija o mom kolegi, ko god on bio, jer na kraju krajeva, moj posao je da se prilagodim osobi koja je pored mene, jer uvek od te osobe može da se nauči", dodao je vozač iz Monaka.

"Dobrodošao je svako, ali ako Seb ostane, definitivno ću biti srećan", zaključio je mladi vozač.

Lekler je jedan od najaktivnijihvozača Formule 1 u Esport simulaciji koju strimuje na društvene mreže.

"Poslaću Sebu poruku kada i on bude priključio simulator. Trkaćemo se i to će biti veoma zabavno. Moj prioritet je da simulacijom vožnje Formule 1 zabavim ljude koji su kod kuće, ali i na neki način treniram i ostanem u formi", zaključio je Lekler.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво