Borković u Škodi Fabiji napada pobedu na Srbija Reliju

U petak u Vrnjačkoj Banji počinje 52. izdanje Srbija Relija. Promoter i prva zvezda takmičenja biće naš najbolji automobilista Dušan Borković. Naša kuća imala je priliku da među prvima vidi novi automobil u kojem će Borković nastupiti na reliju.

Posle decenije nastupa u Svetskim i Evropskim šampionatima na kružnim stazama, naš najbolji vozač, Dušan Borković vraća se svojoj velikoj ljubavi, reliju.

Na jednoj od najvećih srpskih trka Borković će nastupiti u Škodi Fabiji.

Podršku našem NIS petrol rejsing timu pružaće ekipa iz Mađarske Eurosol rejsing tim, čiji će vlasnik i vozač Janoš Puškadi takođe nastupiti na našem najznačajnijem reliju.

Organizatori takmičenja su se potrudili i na organizacionom ali i marketinškom planu, da ovogodišnji reli bude jedan od najbolje organizovanih u poslednjoj deceniji.

Naši vozači nisu pobeđivali na Srbija Reliju od 1993. godine.

Čelni ljudi Sportskog auto i karting Saveza Srbije imaju velike planove i u narednom periodu, a cilj je pre svega povratak Srbije u sam evropski i svetski vrh.

Ceremonija svečanog otvaranja 52. Srbija Relija na programu je u petak u poslepodnevnim časovima, dok se prvi brzinci očekuju već u subotu kada će pred takmičarima biti osam specijalnih ispita.

Posade iz cele Evrope u nedelju će voziti još šest brzinac, posle kojih ćemo videti i cilj trke, takođe u Vrnjačkoj Banji.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">