Kadetkinje Srbije u finalu SP

Ženska kadetska rukometna reprezentacija Srbije savladala ja Dansku sa 28:17 (15:5) u polufinalu Svetskog prvenstva u Slovačkoj i plasirala se u finale.

Prvo poluvreme naše mlade rukometašice odigrale su briljantno i ubedljivo povele protiv rivalki iz Danske sa 15:5.

I u nastavku utakmice, naše igračice igrale su izuzetno sigurno i ubedljivo.

Srpkinje nisu dozvolile selekciji Danske da se rezultatski primakne i na kraju su ih savladale sa 28:17.

Kadetkinjama Srbije protivnik u finalu biće selekcija Rusije, koja je u prvom polufinalnom duelu savladala Francusku rezultatom 28:25 (13:12).

Najefikasnije u našem timu, kao i na prethodnim mečevima, bile su dve Jelene - Trifunovićeva sa pet i Živkovićeva sa osam pogodaka.

Finalnu utakmicu na Svetkom kadetskom prvenstvu, rukometašice Srbije i Rusije odigraće u nedelju od 17 časova, u Bratislavi. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи