Читај ми!

Rukometašica Srbije Lavko: Snimali su nam treninge, šta više da pričamo o sportu?

Reprezentativka Srbije Jelena Lavko se posle poraza od Slovenije na Evropskom prvenstvu požalila da su treninzi naše reprezentacije snimani telefonima i ajpedima.

Srbija je porazom od domaćine grupe B, Slovenije 27:24 završila učešće na Evropskom prvenstvu bez pobede.

Jedna od naših najiskusnijih igračica Jelena Lavko je u izjavi za Rukometni savez Srbije istakla da joj je žao što nije nastavljen pobedniki niz protiv Slovenki na velikim takmičenjima. 

"Bila je ovo teška utakmica protiv domaćina i uvek je teško igrati protiv domaćina. Žao mi je što smo do sada sa Slovenijom imale skor 3:0 u međusobnim susretima na velikim takmičenjima", rekla je Lavko za RSS.

Spomenula je i da su treninzi Srbije snimani bez dozvole.

"Još mi je više žao kad suprotni tim snima treninge, gde nema kamera, nego se postavlja telefon i ajped da nas snimaju jer se plaše da li će nas pobediti sa četiri beka ukupno koja imamo, šta onda više da se priča o rukometu i o sportu", zaključila je Lavko.

Srbija i Slovenija su u poslednjem kolu igrale za treće mesto i prolaz dalje. Domaći sastav je imao jednu pobedu, dok je naša reprezentacija imala šansu da prođe zbog trijumfa u međusobnom duelu.  

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се