Читај ми!

Bregar: Uradićemo sve da dobijemo Sloveniju, moramo da pokažemo drugo lice

Selektor rukometašica Srbije Uroš Bregar rekao je da će igračice učiniti sve da dobiju meč sa Slovenijom u trećem kolu grupe B na Evropskom prvenstvu u Celju. Susret je na programu u utorak od 18.00. Prenos je na našem Drugom programu.

Srbija je u prvom kolu poražena od Švedske (27:21), a u drugom od Danske (34:21). Prd našim rukometašicama je imperativ pobede pred duel sa Slovenkama. Samo pobeda ih vodi u nastavak takmičenja, a ukoliko Danska pobedi ili igra nerešeno sa Švedskom. Ukoliko slave Šveđanke, Srbija mora da savlada Sloveniju sa najmanje osam razlike.

Selektor Bregar naglašava da neće biti lako u duelu sa domaćinom, koji već ima dva boda iz duela sa Danskom.

"Nakon analiza koje smo obavili tokom noći, imamo najveće probleme sa organizacijom napada. Pravimo dosta grešaka i sa igračem više. U organizaciji napada je čitav pritisak na Kristini Liščević i to je teško. Na poslednjoj utakmici moramo da joj pomognemo, da nađemo neka nova rešenja i to je prvi zadatak za utakmicu sa Slovenijom", rekao je Bregar, a prenosi zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije.

"Što se mene tiče uradićemo sve da dobijemo ovu utakmicu. Biće teško, Slovenija je veoma motivisana zbog igre na domaćem terenu, a mi moramo da uradimo mnogo bolji posao od onoga što smo pokazali do sad. Slovenija je u prvoj utakmici na takmičenju igrala fenomenalno, iskoristila loš dan Danske, iskoristili su priliku koja im je bila pružena i dobili dva boda", naveo je selektor Srbije.

"Danska i Švedska na svakom takmičenju završavaju među pet najboljih selekcija. Bilo nam je zaista teško u prva dva kola, jer nemamo dovoljno rotacija koje bih želeo kao trener. Mi moramo da budemo bolji i želeo bih da u poslednjoj utakmici u ovoj grupi pokažemo drugačije lice", zaključio je Bregar.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво