Читај ми!

Rukometaši Srbije sa Slovenijom u borbi za Svetsko prvenstvo (20.00, RTS2)

Rukometaši Srbije gosti su tima Slovenije u prvom meču u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj. Utakmica u Celju počinje u 20 časova uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Selekcija Slovenije je u prvom krugu baraža eliminisala Italiju i zakazala mečeve sa Srbijom za plasman na svetski šampionat.

Selektor rukometaša Srbije Toni Đerona odlično poznaje igru večerašnjih protivnika i očekuje da će njegov tim. Iako to neće biti nimalo lako, slaviti u oba susreta i obezbediti plasman na Svetsko prvenstvo.

"Poznajem Uroša Zormana, dugo je igrao u Španiji, takođe njegov asistent Luka Žvižej je bio moj igrač u Barseloni. Novi stručni štab je doneo novu atmosferu i verovatno nove ideje. Slovenija ima mnogo kvalitetnih igrača, ali mislim da ćemo uspeti da ih savladamo u oba meča.", rekao je selektor Đerona.

Revanš meč je na programu 16. aprila od 18 časova u Kragujevcu.

Večerašnja utakmica rukometaša Slovenije i Srbije u Celju počinje od 20 časova, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара