Читај ми!

Đerona: Nadam se da nas kovid više neće ovako poremetiti

Selektor rukometaša Srbije Toni Đerona rekao je da je Evropsko prvenstvo bilo dobro iskustvo za tim, ali i da je na učinak na turniru u Segedinu umnogome uticala situacija sa koronavirusom.

Rukometaši Srbije završili su učešće a Evropskom prvenstvu, pošto su u poslednjem kolu grupne faze izgubili od Francuske, olimpijskog šampiona, sa 29:25.

"Utakmica je trajala samo nekoliko minuta. Posle tri odbrane Žerara, primili smo tri gola. Pokušali smo da nađemo rešenja za igru unutar šest metara, ali on je izvanredno branio. Imao je čak devet intervencija u prvom poluvremenu. Tim se tada raspao. Pokušali smo da se vratimo u drugom poluvremenu, pokažemo ljudima kako želimo da nastavimo sa borbom", rekao je Đerona posle meča.

"Oni su pokazali zašto su olimpijski šampioni. Moramo da nastavimo sa radom, a nadam se da nas u narednim aktivnostima kovid neće poremtiti kao ovog puta", naveo je selektor.

Srbija je nastup u Segedinu završila sa jednom pobedom i dva poraza, a pre dolaska na EP ekipa nije odigrala niti jedan kontrolni susret zbog situacije sa koronavirusom.

"Bilo je dobro iskustvo. Potrebno nam ga je više, kao što smo pokazali protiv Francuza. U našem timu samo su sedmorica igrača igrala evropska takmičenja sa svojim klubovima. Za godinu dana smo odigrali samo deset utakmica, uključujući tri na ovom turniru. To nije dovoljno, moramo da radimo mnogo više. Trebalo je da igramo više mečeva, ali pripreme su nam otežane zbog haotične situacije sa kovidom. Nisu problem igrači koji su pošli sa nama, nismo imali dovoljno vremena da radimo sa njima", pojasnio je Đerona.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара