Читај ми!

Kraj za rukometaše Srbije, Francuzi pokazali snagu i pobedili

Rukometaši Francuske ubeljivo su savladali Srbiju sa 29:25 (16:7) u meču poslednjeg kola Grupe C Evropskog prvenstva, koja je odigrana u Segedinu. Reprezentacija Srbije je sa jednom pobedom i dva poraza završila učešće na prvenstvu.

Naši rukometaši jednostavno su se odbili od zid Francuske. Odbrana je donekle funkcionisala, ali u napadu nije bilo rešenja. Francuzi su pokazali da su trenuto kvalitetnija selekcija i zasluženo pobedili. Pored Francuske iz Grupe C u nastavak takmičenja plasirala se i Hrvatska.

Posle početnog odmeravanja snaga i jedinog nerešenog rezultata - 3:3, naši nisu uspeli da urade niša protiv snažnih Francuza. Usledio je silovit nastavak protivnika, a i period od skoro 13 minuta bez postignutog gola naše selekcije.

Francuzi su to iskoristili otišli na plus deset, a visoku prednost samo su održavali do odlaska na odmor - 16:7.

Drugo poluvreme donelo je odrađivanje posla protivnika, i pokušaj naše selekcije da popravi utisak iz katastrofalnog prvog dela igre.

Rukometaši Srbije uspeli su da priđu na minus sedam - 22:15. Propušteno je još nekoliko šansi da se još malo smanji prednost protivnika. U samom finišu uspeli su da smanje prednost protivnika i donekle ublaže poraz - 29:25.

Najefikasniji u timu Francuske bio je Maje sa šest golova, Mem je postigao pet. U našoj selekciji Radivojević imao učinak od sedam golova, dok su Kukić i Marsenić postigli po četiri.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи