Читај ми!

Počinje Evropsko prvenstvo za rukometaše, Srbija na startu sa Ukrajinom (18.00, RTS1)

Šampionat Evrope za rukometaše počinje u Slovačkoj i Mađarskoj, a Srbija će od 18 sati, na startu C grupe u Segedinu, igrati protiv Ukrajine. Direktan prenos susreta je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije), dok tok meča i kretanje rezultata pratite na portalu.

Dva dana kasnije sledi duel sa Hrvatskom, a potom protiv Francuske, 17. januara.

Dve najbolje selekcije izboriće se za plasman u drugu fazu.

"Ukrajina je promenila trenera, promenila je mnogo igrača, sastav je potpuno drugačiji. Gledamo utakmice koje su igrali u prethodnim kvalifikacijama, pratimo igre rukometaša koji su u sastavu i na ovom takmičenju kako bismo imali više informacija, ali jasno je da sa novim trenerom mogu promeniti kompletno sistem i moramo biti spremni na sve. U svakom slučaju moramo se koncentrisati na sebe i truditi se da postavimo igru u odbrani i napadu i zatim tokom meča truditi se da prikupljamo dodatne informacija", poručio je selektor Srbije Toni Đerona.

Reprezentativac Srbije Mijajlo Marsenić istakao je da ekipa ima sistem koji je doveo do dobrih rezultata tokom prošle godine i neće odstupati od toga.

"Ko god da je tu i ko god da nedostaje, mi ne odustajemo od našeg sistema koji je davao rezultate. Treba da se držimo toga, da gledamo prvo sebe, pa protivnika, da je to najbitnije u ovom trenutku, da igramo našu igru, da igramo u odbrani kao što smo igrali do sada i nadam se da će to biti dobro", rekao je Marsenić.  

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара