Читај ми!

Đerona izmenio spisak, u EHF nedelji bez igrača iz Nemačke

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona izmenio je sastav koji će se okupiti tokom EHF nedelje zbog nemogućnosti reprezentativaca koji igraju u nemačkim klubovima da se pridruže timu.

Okupljanje reprezentacije je planirano za nedelju 7. marta od 19 sati u SC FSS, a sledeća i poslednja utakmica u ciklusu kvalifikacija za EHF EURO2022 je u Grčkoj 29. aprila.

Selektor Toni Đerona je pozvao 22 igrača, a sa spiska su izostali reprezentativaci koji igraju u nemačkim klubovima, jer su zbog situacije sa koronavirusom sprečeni da se pridruže timu.

Reprezentacija Srbije je dosadašnjim rezultatima ostvarila plasman na EHF EURO 2022 koje će se igrati u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru 2022. godine.

Poziv selektora dobili su: Todor Jandrić,Vladimir Cupara, Milan Bomeštar, Nemanja Ilić, Mladen Šotić, Vanja Ilić, Ilija Bogdanović, Ivan Popović, Vuk Milenković, Vukašin Vorkapić, Darko Đukić, Uroš Borzaš, Marko Milosavljević, Petar Đorđić, Lazar Kukić, Stevan Sretenović, Aleksa Kolaković, Nemanja Obradović, Petar Nenadić, Milan Milić, Jovica Nikolić i Mihajlo Radojković.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво