Otkazan završni turnir LŠ za rukometašice

Evropska rukometna federacija je donela odluku da otkaže završni turnir koji je trebalo da se održi od 3. do 6. septembra u Budimpešti. Odluku je potvrdio Izvršni odbor EHF-a koji se u petak okupio putem video konferencije.

Nakon analize globalne zdravstvene situacije i uz stav da su zdravlje i sigurnost igrača prioritet, EhF je objavio da neće biti turnira, koji je trebalo da se održi u Budimpešti od 3. do 6. septembra u Budimpešti.

„Uvek smo bili u bliskom kontaktu sa Mađarskim rukometnim savezom koji nas je redovno obaveštavao o faktorima kao što su brojna ograničenja, na primer, međunarodna putovanja i priređivanje velikih događaja.", rekao je predsednik EHF-a Mihael Viederer.

Doneta je i odluka da nova sezona počne kako je i planirano, 12. i 13. septembra, a žreb za grupnu fazu biće održan 1. jula u Beču.

I dalje je na snazi odluka o održavanju finalnog turnira početkom oktobra meseca, ali na njemu neće biti četvrtfinalnih duela, nego će se za titulu prvaka Evrope, na osnovu plasmana u ligaškom delu takmičenja boriti Mec, Brest, Esbjerg i aktuelni šampion Evrope, Đer.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво