Mogu li rukometašice da iznenade Nemačku?

Ženska rukometna reprezentacija Srbije u ponedeljak igra sa selekcijom Nemačke drugu utakmicu u grupi 1 druge faze Svetskog prvenstva u Japanu. Duel počinje u 7.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Srpske rukometašive su odlično startovale u drugom delu prvenstva nadigravši u prvom kolu selekciju Južne Koreje sa 36:33.

Srbija u novoformiranoj grupi trenutno ima dva boda i pobedom u duelu sa Nemačkom došla bi do velike šanse da obezbedi kvalifikacije za Olimpijske igre, ali i ostane u igri za polufinale na ovom prvenstvu. 

Na drugoj strani, selekcija Nemačke trenutno ima pet boda, na prvom je mestu u grupi 1 i učiniće sve da tu i ostane.

Prve dve ekipe iz novoformiranih grupa plasiraće se u polufinale, koje je na programu u subotu. Finale i borba za brozanu medalju igraju se u nedelju.

Utakmica rukometašica Srbije i Nemačke počinje u 7.00 uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

broj komentara 0 pošalji komentar
div id="adoceanrsvdcfhklggd">