Remi Belorusije i Srbije

Rukometaši Srbije odigrali su nerešeno (27:27) sa reprezentacijom Belorusije u Minsku u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Podmlađeni i povredama oslabljeni tim Srbije uspeo je da stigne pet golova minusa i dođe do remija golom Đorđića 20 sekundi pre kraja.

Bod nije bio dovoljan izabranicima Jovice Cvetkovića da na ranije obezbeđen plasman u Hrvatsku odu sa prvog mesta kvalifikacione grupe, na kome je završila Belorusija zbog boljeg međusobnog skora.

Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj igra se od 12. do 24. januara 2018. godine.

Tok meča:

16.33 – Kraj meča. Golom u poslednjim sekundama reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Belorusijom. Rezultat je 27:27.

15.35 – Poluvreme je u Minsku, Belorusija vodi sa 13:10. Domaća ekipa je imala i pet pogodaka predosti, ali je reprezentacija Srbija uspela da zasutavi kontre protivnika i smanji zaostatak na tri gola. 

15.00 – Počeo je meč u Minsku, prvi posed na meču ima reprezentacija Srbije.

14.54 – Na terenu su rukometaši obe reprezentacije i u toku je intoniranje himni.

Seniorska reprezentacija Srbije biće oslabljena u utakmici poslednjeg, šestog kola kvlaifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj, protiv Belorusije u Minsku.

U borbu za prvo mesto, "orlovi" će morati bez povređenog Dobrivoja Markovića, Petra Nenadića i Rastka Stojkovića.

Izabranici Jovice Cvetkovića obezbedili su nastup na prvenstvu Starog kontinenta, ali se još ne zna sa koje će pozicije tamo otići.

Direktan prenos možete pratiti na Drugom programu RTS-a, kao i putem lajv-striminga na našem sajtu.

broj komentara 0 pošalji komentar