Читај ми!

Srpkinje protiv Francuske za čast i prestiž

Srpske rukometašice ostale su bez plasmana u polufinale, a poslednja utakmica druge faze takmičenja protiv Francuske odrediće konačan plasman naše selekcije. Ekipa Dragice Đurić boriće se za poziciju od sedmog do 10. mesta. Meč u Geteboru možete pratiti u direktnom prenosu od 20.45 na našem Drugom programu kao i putem lajv strima na našem sajtu.

Rukometne reprezentativke Srbije rekle su da će se boriti do kraja, iako je ulazak među 10 najboljih na Evropskom prvenstvu već uspeh.

"Ne želimo da odemo iz Geteborga pognutih glava, već nam je namera da damo sve od sebe. Francuskinje su odličan tim, na svakoj poziciji su opasne, međutim, od nas zavisi kako ćemo izgledati na terenu. Ostvarile smo uspeh plasmanom u prvih 10", rekla je Tamara Georgijev uoči poslednje utakmice.

Srbija je izgubila šansu za plasman u polufinale kontinentalnog šampionata u Švedskoj, a u poslednjem kolu druge faze protiv Francuske će pokušati da zauzme što bolju poziciju.

"Motiv mora da postoji. Gradimo imidž i kult reprezentacije. I u najtežim uslovima moramo da izvučemo poslednji atom iz sebe. Nositi grb države na grudima traži takav odnos. Kao selektor ću sve uraditi da tako i bude, kako bi protiv Francuske izašli na teren, kao da nam od toga zavisi sve u životu. Sa kojim timom? Sa onim koji je spreman da izađe da se bori", rekla je Dragica Đurić. 

Reprezentacija Srbije ima velikih problema sa povredama, ali će se u tim vratiti Jelena Trifunović, posle dva dana borbe sa temperaturom.

Utakmica protiv Francuske igra se od 20.45 u Geteborgu. Meč možete pratiti u direktnom prenosu na našem Drugom programu kao i u putem lajv strima na našem sajtu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво