Читај ми!

Zagreb domaćin Evropskog prvenstva 2024. u džudou

Hrvatski džudo savez službeno je objavio da je dobio organizaciju Evropskog prvenstva za seniore 2024. godine, koje će se održati u Zagrebu. Takmičenje će se održati u aprilu neposredno pre Olimpijskih igara 2024. godine u Parizu.

Od 2013. godine Hrvatski judo savez organizovao je niz Evropskih i Svetskih prvenstava za mlađe kategorije, a predsednik Evropske džudo unije Laslo Tot je istakao njihovu odličnu organizaciju.

„Pre nekoliko godina započeli smo sa odličnim programom između Hrvatskog džudo saveza i Evropske džudo unije. Hrvatska je u vreme pandemije bila jedina zemlja koja je počela da organizuje džudo takmičenja i svi iz Evrope su bili zahvalni na tome. Ove godine sam bio na sastanku kod predsednika Vlade Andreja Plenkovića. Tokom susreta govorio sam o našem planu i našem snu, a to je da Hrvatska organizuje evropsko prvenstvo i to smo i uradili" rekao je Laslo Tot.

Zagrebačka Arena će u aprilu 2024. godine, tokom pet dana, ugostiti preko 400 najboljih džudista iz 51 zemlje Starog kontinenta.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво