Читај ми!

Zlato i bronza za strelce Srbije u Granadi

Timovi srpskih strelaca u takmičenju miks parova vazdušnim pištoljem osvojili su zlatnu i bronzanu medalju na Gran pri turniru Svetske streljačke federacije (ISSF) u Granadi. Najsjanije odličje pripalo je Zorani Arunović i Damiru Mikeu, a Brankica Zarić i Duško Petrov su osvojili bronzanu medalju.

Zorana Arunović i Damir Mikec su opravdali ulogu favorita i u kvalifikacijama osvojili prvo mesto sa 574 krugova, a uz Srbiju 1 je u meč za zlato je prošla i drugoplasirana Gruzija, sa krugom manje.

Timu Srbija 2, koji su činili Brankica Zarić i Duško Petrov, osvajanjem bronze došao je do drugog odličja na takmičenjima ISSF, posle srebra na Gran priju u Osijeku održanom u januaru.

Srpska četvoročlana reprezentacija se iz Granade vraća sa četiri odličja jer su ranije u pojedinačnim takmičenjima vazdušnim pištoljem Damir Mikec i Zorana Arunović osvojili srebrnu i bronzanu medalju.

Srpski strelci učestvovaće na Svetskom kupu u Bakuu, a uz tandem naših najboljih strelaca pištoljem, u timu je i šestoro strelaca puškom: Andrea Arsović, Sanja Vukašinović, Teodora Vukojević, Milenko Sebić, Milutin Stefanović i Lazar Kovačević.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара